fbpx

ICIW, Ombre 7/8 Seamless Tights Ocean Blue

DKK 499,00

ICIWs Ombre-kollektion består af et komplet sæt med tights, BH og overdel. Det bekvemme seamless-materiale sammen med smarte detaljer og flot ombrefarve skaber et perfekt outfit som gør, at du føler dig fri og bekvem under træningen, og som får dig til at skille dig ud fra mængden.

Stoffet er fremstillet med den nyeste seamless-teknologi, og materialet har firevejsstretch hvilket giver en utrolig fleksibilitet, alt sammen for at din træning skal blive så god som muligt. Det slidstærke materiale er let at vedligeholde, beholder sin farve selv efter mange ture i vaskemaskinen og fnulrer ikke. Materialet borttransporterer effektivt sved og tørrer derfor hurtigt. Med minimale sømme og en god pasform hjælper tøjet dig med at forbedre din præstation under træningen. 360 graders bevægelsesfrihed og letvægtsmateriale gør tightsene perfekte til træningsformer, hvor du skal være fleksibel.

Derudover har produktionen af seamless-produkter en mindre indflydelse på det globale miljø, ved at mængden af stofrester minimeres. Der anvendes mindre stof

Disse tights har en høj talje som gør at de holder sig på plads. Visse partier i stoffet er ribbede hvilket både løfter designet og skaber en bedre pasform. Funktionsmaterialet har en god åndbarhedog borttransporterer derfor sved på effektiv vis og holder dig afkølet under træningen.

– 7/ 8-længde
– 48% Polyamid, 45% Polyester, 7% Spandex
– God åndbarhed
– Høj talje

Modellen er 170 cm høj og bærer størrelse XS. Vi anbefaler at du vælger din normale størrelse eller mindre størrelse på strømpebukserne, hvis du er mellem to størrelser. På grund af stoffets lyse farve anbefales det at bære undertøj i matchende farver.

Ryd
Varenummer (SKU): 10298-067-1 Varekategorier: , ,